Meillä asiakastyytyväisyys on aina ykkösprioriteettimme.

Ennen kirjastosta lähtöä. Varaston johtoryhmä vastaa laaduntarkastuksesta ennen toimitusta, ja tuotteidemme laatu on taattu. Joten sinun on vain tarkistettava koko huolellisesti ennen ostamista. Katso koko tuotetietosivulta

Jos et ole tyytyväinen vastaanottamiisi tuotteisiin, voit helposti järjestää vaihdon tai hyvityksen puolestasi tilauksen käsittelyajan kuluessa. Olemme täällä auttaaksemme sinua! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse!

30 päivän palautustakuu
Asiakkaat voivat ottaa meihin yhteyttä 30 päivän kuluessa tavaroiden vastaanottamisesta. Jos vastaanottamasi tuote on viallinen tai vaurioitunut, koko on väärä tai tuote on väärä, ota välittömästi yhteyttä [email protected].

Kuvaa ongelma yksityiskohtaisesti, mukaan lukien palautuksen syy ja tilausnumerosi. Jos tuotteet ovat viallisia, virheellisiä tai kuvaamattomia, lähetä meille selkeä kuva tai video ongelmasta.

  1. Vastuumme:

Jos yrityksemme on vastuussa tästä ongelmasta, annamme sen palauttaa varastoomme hyvitystä tai vaihtoa varten.

Tavaran vastaanottamisen jälkeen hyvitämme tuotteen alkuperäisen hinnan ja toimituskulut kokonaisuudessaan tai lähetämme korvaavan tuotteen uudelleen ilmaiseksi omalla kustannuksellamme. Tämä ratkaisu tarjotaan vain, jos Our on vastuussa väärän tuotteen/koon lähettämisestä.

  1. Asiakasvastuu

Mikäli asiakas on tilannut väärän koon tai tuotteen, voimme myös palauttaa tuotteen. Tässä tapauksessa asiakas vastaa molempiin suuntiin (varastollemme ja sieltä pois) aiheutuvista kuljetuskustannuksista. Mikäli asiakas päättää hyvittää, hyvitämme tuotteen alkuperäisen hinnan. Kaikkia kuljetuskustannuksia ei palauteta.

Ei-toivotut esineet
Mikäli asiakas päättää, ettei tuotetta enää tarvita tai haluaa vain vaihtaa tuotteen, hän voi ilmoittaa meille 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta hyvittääkseen tuotteen hinnan osittain.

Tyytyväisyystakuu*
Tyytyväisyytesi on meille tärkeintä!

Jos et ole tyytyväinen tilaukseen, ota meihin yhteyttä 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta pyytääksesi palautusta. Asiakaspalvelumme antaa sinulle palautusosoitteemme. Kaikki palautuksen toimituskulut ovat asiakkaan omalla kustannuksella.

Muita huomautuksia takuusta
Kaikki palautukset on ensin hyväksyttävä asiakaspalvelutiimimme kanssa. Ilman yhteydenottoa palautettuja tuotteita ei oteta vastaan.

Kaikkien palautettavien tuotteiden tulee olla täysin uudenveroisia, käyttämättömiä/käyttämättömiä, pesemättömiä, ja niissä on kaikki alkuperäiset etiketit ja niiden alkuperäinen pakkaus.

Mikäli asiakas pyytää hyvitystä, hyvitämme alkuperäisen tuotteen hinnan saatuaan palautetun tuotteen. Kaikkien palautettujen tuotteiden kuljetuskustannuksia ja alkuperäisiä kuljetuskustannuksia ei palauteta.

“Seuraavia tuotteita ei voi palauttaa tai vaihtaa: alusvaatteet, uima-asut, kauneudenhoitotuotteet, onnenpussit, naamarit ja suojavarusteet tai alennetut tuotteet. Palautuskelvottomia tuotteita ja ilmaisia lahjoja ei voi palauttaa.”

Peruuttaa

Hyväksymme tilauksen peruutukset ennen tuotteen käsittelyä. Jos tilaus peruutetaan siihen mennessä, saat täyden hyvityksen.

Jos tuote on jo lähetetty, emme valitettavasti voi peruuttaa tilausta.

PALAUTUS/VAIHTOEHDOT

Kaikki tuotteet tulee palauttaa alkuperäisessä myyntikunnossaan, ilman että niitä on käytetty, pesty tai muutettu, ja kaikki etiketit vielä kiinnitettyinä.
Kaikki tuotteet tulee palauttaa alkuperäisissä laatikoissaan.
Kaikki tuotteet on palautettava yhdessä paketissa.
Palautus-/vaihtolähetykset tulee tehdä käyttäen samaa palvelua kuin alkuperäinen toimitus.
Voimme hyväksyä palautukset/vaihdot vain maasta, johon tilaus alun perin lähetettiin, esimerkiksi Yhdysvaltoihin toimitetut tilaukset on palautettava Yhdysvalloista
Räätälöityjä tuotteita ei voi palauttaa.
Palautus/vaihto ei valitettavasti ole ilmaista (tuonti- ja toimituskulut veloitetaan omalla kustannuksellasi).
Hygieniasyistä Swimwear alushousut ja uimapuvut voidaan palauttaa vain, jos terveysvuori on ehjä.
Luonnollisesti kaikki vialliset tuotteet voidaan palauttaa, mutta sinun on toimitettava valokuvat tavaroista ja pakkauksesta ehjinä 24 tunnin kuluessa sadonkorjuusta.
Pidätämme oikeuden olla hyväksymättä palautusta/vaihtoa, jos tuotteessa on kulumisen merkkejä tai sitä on käytetty tai sitä on muutettu alkuperäisestä tilastaan.

Korvauksen aikaväli

Palautettujen tai vaihdettavien tuotteiden osalta käsittelemme ratkaisun 3-6 työpäivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Tämän ajan jälkeen palautusaika on seuraava:

Paypal-tilin palautus: jopa 48 tuntia

Luottokorttipalautus: 7-14 työpäivän kuluessa

Ota yhteyttä [email protected] saadaksesi lisätietoja. Teemme parhaamme auttaaksemme sinua ja vastaamme kaikkiin sähköposteihin 24 tunnin sisällä.

Contact Name:NANA

Address1:9262 Agee Rd, Semmes, AL 36575,US

Email : [email protected]

(Work time Mon – Fri 9am – 6pm ET)